Class Design

Meubels die meer doen

Projecten

Bij Class Design gaan we verder dan alleen het vervaardigen van meubels – we creëren oplossingen. Onze expertise in maatwerkmeubilair is in het bijzonder waardevol voor bedrijven en organisaties die op zoek zijn naar op maat gemaakte oplossingen voor hun unieke ruimtes en behoeften.

We hebben een rijk portfolio aan zakelijke projecten waarbij we meubels hebben ontworpen en vervaardigd die verder gaan dan esthetiek. Ze zijn multifunctioneel, passen in diverse omgevingen en zijn gemaakt om een specifiek doel te dienen. Of u nu op zoek bent naar stijlvolle en comfortabele kantoorstoelen, modulaire banken voor uw hotellobby of speciale eettafels voor uw restaurant, wij kunnen het voor u realiseren.

Ons proces begint altijd met het luisteren naar uw behoeften. We werken nauw met u samen om uw visie, doelstellingen en beperkingen te begrijpen voordat we onze creativiteit en vakmanschap inzetten om uw ideeën tot leven te brengen. We zijn er trots op dat we keer op keer op maat gemaakte meubels hebben geleverd die zowel praktisch als esthetisch zijn, en die altijd de verwachtingen van onze klanten overtreffen.

Blader door onze portfolio om een glimp op te vangen van onze eerdere projecten en de breedte van onze capaciteiten te zien. Laat u inspireren en zie hoe onze meubels een impact kunnen hebben op uw ruimtes.

Neem contact met ons op om uw project te bespreken. We zijn er klaar voor om samen met u een functionele, mooie en duurzame omgeving te creëren met meubels die perfect op uw wensen zijn afgestemd. Bij Class Design is uw project onze passie.