Class Design

Volledig op uw wensen afgestemd

Maatwerk

Bij Class Design weten we dat elk individu, elke ruimte en elk bedrijf uniek is. Daarom zijn we gespecialiseerd in het leveren van meubels op maat – perfect aangepast aan uw wensen, stijl en behoeften. Bent u op zoek naar een specifieke afmeting, kleur of ontwerp dat nergens anders te vinden is? Wij bieden de oplossing. Ons assortiment bestaat uit drie prachtige modellen, COMO, PARIJS en WINNER, elk beschikbaar in drie variaties van armleuningen: SMALL, MEDIUM en LARGE. Deze kunnen worden aangepast aan uw wensen, waardoor ze naadloos in uw ruimte passen.

En het houdt hier niet op. We begrijpen dat uw behoeften kunnen veranderen of specifiek kunnen zijn. Daarom zijn we flexibel en kunnen we onze meubels in elke gewenste maat leveren. Van een compacte fauteuil tot een uitgestrekte bank – wij maken het mogelijk.

Bij Class Design staan we garant voor kwaliteit en vakmanschap. Elk meubelstuk dat we vervaardigen is het resultaat van nauwgezet ontwerp, doordachte materiaalkeuze en vakkundige uitvoering. Wij zijn niet alleen meubelleveranciers, maar ook ambachtslieden die trots zijn op hun werk. Onze klantenservice is er om u te ondersteunen tijdens elke stap van het proces. Of u nu vragen heeft over materialen, afmetingen of levering, we zijn hier om te helpen.

Durf te dromen van het perfecte meubelstuk. Bij Class Design maken we het werkelijkheid. Neem vandaag nog contact met ons op en begin met het vormgeven van uw unieke ruimte. Uw perfecte meubelstuk is slechts een telefoontje of klik verwijderd.

FLEXIBEL EN MAATWERK

SMALL - MEDIUM - LARGE

Drie modellen, drie variaties in armleuningen

COMO

PARIJS

WINNER

Wij kunnen de stoelen in elke gewenste maat leveren.