Class Design

DE BASIS VAN ONZE KWALITEIT

Materialen

Bij Class Design begrijpen we dat het succes van een meubelstuk net zoveel te maken heeft met het gebruikte materiaal als met het ontwerp zelf. Daarom hebben we een zorgvuldig geselecteerde reeks van materialen beschikbaar om aan uw specifieke behoeften en stijl te voldoen.

Leder: Luxe, duurzaam en tijdloos, ons assortiment aan lederen opties is van de hoogste kwaliteit. Ideaal voor een elegante, verfijnde uitstraling, onze lederen meubels zijn even duurzaam als ze mooi zijn.

Stof: Voor een warme en gastvrije uitstraling bieden we een breed scala aan stoffen aan. Van rijke texturen tot subtiele tonen, onze stoffen zijn geselecteerd op hun duurzaamheid en schoonheid om ervoor te zorgen dat uw meubels er jarenlang geweldig uitzien.

Como: Como is een speciaal type materiaal dat bekend staat om zijn comfort en duurzaamheid. Het is perfect voor diegenen die een praktische, onderhoudsvriendelijke maar stijlvolle optie zoeken.

Elk van onze materialen is beschikbaar in een breed scala aan kleuren en afwerkingen, zodat u echt meubels kunt creëren die passen bij uw persoonlijke stijl en interieur.

Ons deskundige team staat voor u klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste materialen voor uw meubelstuk. Met onze uitgebreide kennis van de kenmerken en voordelen van elk materiaal, kunnen we u adviseren over de beste keuze voor uw specifieke behoeften.

Bij Class Design is het onze missie om u meubels te bieden die niet alleen mooi, maar ook duurzaam en van de hoogste kwaliteit zijn. Ontdek vandaag nog onze materialen en begin met het creëren van uw droommeubel.

Leder

Stof

Como