Class Design

Op maat gemaakt voor u

Prijslijst

Bij Class Design begrijpen we dat elke klant uniek is en verschillende behoeften heeft. Daarom hanteren we geen standaard prijslijst. In plaats daarvan bieden we u een persoonlijke prijsopgave die is aangepast aan uw specifieke wensen en behoeften.

Bent u geïnteresseerd in onze COMO, PARIJS of WINNER modellen? Misschien een SMALL, MEDIUM of LARGE armleuningvariant? Wat uw keuze ook is, we staan klaar om u een gedetailleerde prijsopgave te geven voor de door u gekozen producten.

Klik op de knop “Prijsopgave” om uw aanvraag te starten. Geef ons wat informatie over de producten waarin u geïnteresseerd bent, en we zullen zo snel mogelijk reageren met een gedetailleerde offerte. Deze service is volledig vrijblijvend en ontworpen om u te helpen de beste keuze te maken voor uw interieur.

Onze concurrerende B2B-prijzen zorgen ervoor dat u uitstekende waarde krijgt voor uw investering. En wees gerust, met Class Design koopt u niet alleen een meubelstuk, u investeert in kwaliteit, duurzaamheid en design die de tand des tijds zal doorstaan.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft. Ons deskundige en vriendelijke team staat voor u klaar om u te helpen bij uw keuze. Bij Class Design draait alles om u.